ASPLASTIC , este o societate cu capital integral romanesc infiintata in 2005 prin contopirea si punerea in valoare a personalitatilor fascinante si creativitatii nemarginite a fondatorilor ei. In decurs de numai cativa ani, gratie devotamentului si pasiunii cu care ne desfasuram zi de zi activitatea, am devenit lideri in domeniul productiei de :

Sarma Ghimpata Concertina tip NATO .....detalii.....

Plasa impletita si sudata din sarma moale zincata, pentru imprejmuiri.

  Furtun siliconic din PVC pentru gradina.

  Chedere tamplarie PVC si aluminiu, executate din EPDM (cauciuc), sau PVC.

  Panouri bordurate .....Detalii..... .

  Rola plasa pentru ferme si tarcuri.

     Suntem in continua ascensiune, datorita ambitiei, creativitatii, respectului si pretuirii pentru resursele umane.

     Clientii si partenerii nostri de afaceri sunt prioritari. Venim prompt in intampinarea lor cu scopul satisfacerii tuturor exigentelor acestora fiind in acelasi timp in pas cu noutatile de pe piata industriei producatoare precum si cu noutatile tehnologice.

     Societatea noastra s-a dezvoltat si a urcat treapta cu treapta consolidandu-si atat imaginea cat si pozitia de partener competitiv datorita inovatiilor si investitiilor inteligente in utilaje tehnologice de ultima generatie dar mai ales in factorul uman, concurand cu firme importante de pe piata de profil.

     Idealul nostru, este de a fi la inaltimea asteptarilor tuturor clientilor si partenerilor, anticipand necesitatile acestora, realizand produse de calitate la preturi accesibile, atingand cu succes excelenta. AS-ul care da startul in afacerile derulate de noi si care se regaseste sistematic in chiar denumirea societatii noastre, ne caracterizeaza si ne ghideaza zi de zi.